NATIONAL CUISINE IN MOSCOW RESTAURANTS
What cuisine is popular among Moscovites and the guests

... of Moscow besides the leading Russian cuisine? This is so-called international cuisine, which is in fact, a free combination of the most well known European, American and Oriental cuisines. In Moscow restaurants you can order international dishes although each restaurant, as a rule, specializes in one ofthe national cuisines.
In today’s Moscow you can find a classical choice of French cuisine dishes at the restaurant “Nostalgic”. The splendid wine list of this restaurant is famous in Moscow.
Italian cuisine in Moscow is one of the most popular. Italian cuisine is famous for pasta dishes and internationally popular pizza. Best Moscow restaurants, “Pizza Express” forexample, will always offer a great choice of pasta dishes with different sauces as well as many kinds ofpizza.
North American cuisine has become popular in Moscow lately. Restaurants with American cuisine offer meat dishes, vegetable dishes and fruit salads. You can taste real American steak in “Steak- house”, “Exchange” and “В. B. King”. Desserts, sweets, pastries are numerous: fruitjuices, fresh fruit, fruit salads, whipped cream, biscuits, pies, and puddings.
Latin-American cuisine is famous for its spicy dishes with a lot of chili pepper. You can taste excellent Spanish cuisine in “Bull­ dog” restaurant. Worldwide popular TexMex dishes prepared by an American chef are the pride of the restaurant “Cactus Jack”.
Caucasian cuisine has always been very popular in Russia. «Suliko» restaurant offers juicy and aromatic Caucasian shish- kebabs.
If you are interested in the culinary arts of Indo-China, we recommend you to visit popular Chinese, Japanese, Korean and Indonesian restaurants. Fish dishes - sashimi and sushi are the specialties ofJapanese restaurants. Despite the fact that the peoples ofIndo-China eat practically every kind offood, in the culinary art they don’t use European dairy products. The Japanese, Koreans, Chinese use little salt, but they use vinegar, soy sauce, rice wine, sesame oil and starch diluted in water as dressings. Try excellent Chinese cuisine at the “Chopsticks” restaurant. Welcome to Moscow restaurants!

Ответ

               НАЦИОНАЛЬНАЯ КУХНЯ В РЕСТОРАНАХ МОСКВЫКакая кухня популярна среди москвичей и гостей Москвы помимо ведущей русской кухни? Это так называемая Международная кухня, которая на самом деле является свободным сочетанием самых известных европейских, американских и восточных кухонь. В московских ресторанах можно заказать блюда интернациональной кухни, хотя каждый ресторан, как правило, специализируется на одной из национальных кухонь. В современной Москве вы можете найти классический выбор блюд французской кухни в ресторане "ностальгический". Великолепная Винная карта этого ресторана известна в Москве. Итальянская кухня в Москве одна из самых популярных. Итальянская кухня славится блюдами из пасты и всемирно популярной пиццей. Лучшие московские рестораны, "Pizza Express" например, всегда предложат большой выбор блюд из макарон с различными соусами, а также множество видов блюд. В последнее время в Москве стала популярной североамериканская кухня. Рестораны с американской кухни, мясные блюда, овощные блюда и фруктовые салаты. Вы можете попробовать настоящий американский стейк в “стейк - Хаус”, “обмен” и “В. Б. Король”. Десерты, сладости, выпечка многочисленны: фрукты, свежие фрукты, фруктовые салаты, взбитые сливки, печенье, пироги и пудинги. Латиноамериканская кухня славится своими пряными блюдами, с большим количеством перца. В ресторане “Bull dog” вы можете попробовать отличные блюда испанской кухни. Во всем мире популярные блюда TexMex, приготовленные американским шеф-поваром, являются гордостью ресторана “кактус Джек”. Кавказская кухня всегда была очень популярна в России. Ресторан» сулико " предлагает сочные и ароматные Кавказские шашлыки. Если вас интересует кулинарное искусство Индокитая, рекомендуем посетить популярные китайские, японские, корейские и Индонезийские рестораны. Рыбные блюда-сашими и суши являются фирменными блюдами провинции. Несмотря на то, что народы индо-Китая едят практически все виды субпродуктов, в кулинарном искусстве не используют европейские молочные продукты. Японцы, корейцы, китайцы используют мало соли, но они используют уксус, соевый соус, рисовое вино, кунжутное масло и крахмал, разбавленные в воде в качестве повязок. Попробовать превосходные блюда китайской кухни в ресторане “Чопстикс”. Добро пожаловать в рестораны Москвы!


ПОХОЖИЕ ЗАДАНИЯ: